Jos Nennie OnderwijsAdvies B.V

De kracht van mensen in een bedrijf, werken aan je ‘ik-bv’ binnen een organisatie, denk groot maar maak alles wel specifiek en van ‘good company’ naar een ‘great company’. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de bevlogenheid en toewijding van Marianne, had ik direct al door dat ik van deze vrouw nog veel zou kunnen leren en dat ze een bron van inspiratie zou zijn voor mijn carrière.In verschillende 1 op 1-sessies ben ik met Marianne op zoek gegaan naar een persoonlijke strategische koers die mij past en mij verder helpt naar een succesvolle toekomst.
Enerzijds haar ruime kennis van culturen en structuren binnen organisaties en anderzijds de ervaring in het herkennen, erkennen en inzetten van kwaliteiten van mensen maakten dat ik specifiek en doelgericht keuzes heb gemaakt in mijn carrièreverloop.Ik ben Marianne heel dankbaar voor alles wat ze mij heeft geleerd, meegegeven en vooral wat het mij in mijn werken heeft opgeleverd.

Jos Nennie – Onderwijsadviseur bij OnderwijsAdvies