Ondernemersacademy en de 7c’s

COOKING met BRandINK
De magische 7 C’s en stappen tot succes via de ondernemersacademy.

Waar zou NL BV zijn zonder durfkracht van het MKB. Een compliment voor iedere ondernemer met een droom & creatief op weg naar een eigen plek in de markt. 

In deze hectische markt van vandaag met een wereld die altijd “ON” wil je dat die ene klant de klik heeft met jou droom, jou WHY.

Het is niet eenvoudig om die geweldig gedurfde, succesvolle droom als ondernemer te realiseren en niet zoals te vaak uit zicht te zijn, de interne organisatie achterlatend met veel welwillendheid maar grote vraagtekens.

Mijn grote hobby: patisserie (eetbare kunst) en het knutselen van nieuwe recepten geeft mij de input tot het realiseren van een smaakvolle droom. Hieronder opgebouwd uit van 7 ingrediënten:

Creativity
Je product of dienst heeft een visie, een reden en zoals vele MKB ’ers een passie. De ideale basis van een bedrijfsvoering. Waarom? Het is de energie die hiermee gepaard gaat, de overtuiging en DAT is wat klanten willen. Bel me eens voor een workshop “no box at all” TEL : 06 -1292 1837 of sluit je aan bij de ondernemersacademy.

Courage
De durfkracht om te blijven bewegen en te oefenen. Failure is je beste leermoment om daarna weer op te staan en je kompas te herijken.
Moedig en met open mind je als ondernemer in de wereld te bewegen geeft je followers & fans, zowel met personeel als in de relatie met je klanten. Daag jezelf en je collega’s eens uit met inzicht in talenten met een teamscan waardoor kraakhelder wordt WAAROM, WIE op WELKE wijze acteert en reageert. Productiviteit van het team stijgt gegarandeerd.

Leer van andere ondernemers bij de ondernemersacademy

Content
Het WAT aan te bieden en je te houden aan je eigen merk DNA is een kunst. Bij Brandink noemen we dit de kunst van het weglaten en de essentie te bewaken. Dat wil zeker niet zeggen dat nevendiensten, nevenproducten niet parallel kunnen lopen. Zeker!
Van het bekende “padje af” door de collega’s in de markt, of enkel wensen van klanten is een bekende verleiding die je merk vertroebeld. Klanten willen heldere kaders in deze chaotische markt met waarheden maar OOOOOHHHH zoveel onwaarheden. Ontdek via de ondernemersacademy hoe andere ondernemers tegen jouw bedrijf aankijken en durf keuzes te maken.

Connectivity
Verbindingen met je klant. De bekende relatiebouw is een inkopper. OPRECHTE interesse in je klant zowel EXTERN als INTERN. Dat is iets anders. Of de connectie met medewerkers voor het ontwikkelen van talent. Wij horen het in de boardroom, we ervaren het zeker niet altijd bij klanteninterviews en gesprekken met medewerkers. 

Verbinden is essentieel talent voor een succesvolle ondernemer.

Hoe doe je dat? 

ONZE TIP: werk niet alleen IN je bedrijf maar ook AAN je bedrijf. STA EENS STIL!
Ga eens aan de rand van het bekende zwembad staan tijdens werktijden en KIJK< LUISTER<ERVAAR.

Zie ik wat ik wil zien?
WAT gaat er goed en WAAROM?

FIJN, het laadt je energie op, houd dat vast.

WAT gaat er minder en WAAROM?
Goed dat je dit ervaart en de kans hebt koers te wijzigen. Het grote pluspunt dat je de betrokken collega’s kunt motiveren met deze WAAROM. Een ieder herkent de noodzakelijke veranderingen in processen zonder uitleg toch?
Hulp nodig om stil te leren staan. Benut onze businesscoach of ondernemersacademy als spiegel voor je eigen “NEXT LEVEL”

Control
Een thema waar ik bij vele MKB ‘ers steeds vaker ervaar dat het niet op orde is.
Redenen zijn divers. Misschien herken je dat je meer stuurt op cijfers van het verleden en hierover vergadert dan dat je bezig bent met de toekomst.
Duidelijke verwachtingen omschreven in KPI’s, KSF’s en met name KGF’s zijn niet helder. En juist voor de tactische en operationele werkgebieden zit hier iedere dag al extra pure EBIT.
Al die klein lijkende kruimels zetten wij juist in, met kleine successen voor extra EBIT.
Bel gerust eens met ons indien ook jij met je bedrijf meer EBIT wilt realiseren.

Co-creation
Alleen is maar alleen. Halen en brengen met een schil van professionals is niet enkel praktisch maar biedt de kans op een vliegwiel van resultaten.
Zet niet alleen externen in op praktische vlakken met een platte factuur. Maar zoek naar verbindingen met ondernemers, juist uit andere takken van sport.
Sluit je aan bij onze Ondernemers Academy en ga aan het werk MET je bedrijf en je EIGEN doel. Binnen 9 maanden boek jijzelf het resultaat. Een groep van 10-12 ondernemers MET elkaar ondernemersvraagstukken delen. Wil je ook 12 businesscoaches van collegaondernemers die je ondersteunen in jou NEXT LEVEL?

Ondernemersacademy - je eigen doel behalen in 9 maanden

 

 

 

 

 

 

Conversation
VRAAG; hoe vaak heb je met jezelf als ondernemer een goed gesprek? Een echt gesprek zonder jezelf te verwarren met wenselijke woorden?
MMMmmm. Niet zo heel vaak…..tja dat is dat werken AAN je bedrijf

VRAAG; hoe en wanneer heb je eens dat echte gesprek met de medewerkers, de interesse in hun vak, hun oprechte ideeën en deel je je eigen momenten en onderwerpen van twijfel wel eens?
Probeer het …….het gaat je zoveel opleveren op alle benoemde 6 punten hiervoor

Vraag; hoe vaak heb je een echt gesprek met een collega ondernemer? Of houden we het op “keeping up appareance? Tijdens de ondernemersacademy ontdek je hoe je dit gesprek blijft voeren, ook als je bedrijf groeit.