Echt talent ontwikkelen

Echt talent ontwikkelen?

MIJN PERSOONLIJK ANALYSE NA DE EERSTE 6 MAANDEN IN 2019?
HET IS DE OPTELSOM VAN BELEVENISSEN EN DAAR KAN IK WAT MEE IN MIJN WERKGELUK!

Als eerste iedereen een zalige zomer gewenst! Iedereen herkent ergens in afgelopen maanden een moment van bewondering in mens en talent. Dat start bij jezelf:  het goede te willen en te kunnen zien, te waarderen en ervan te genieten.

Dus leun eens achterover ergens de komende weken in het zonnetje en ->
STA EENS STIL EN GENIET VAN JE BELEVENISSEN VAN DIT VOORJAAR

Niet altijd de grote stappen maar juist te kleine stappen met durfkracht die leiden tot groots succes en blijheid, werkgeluk en de verwondering en bewondering. Van jezelf of van anderen. Dat je de persoon die je ontmoet non-verbale haar positieve energie ziet uitstralen haar glinstering in haar ogen verraad die passie voor het vak en zin in de toekomst. Dat vind ik een moment van puur geluk voor haar en voor mij.

VAKVROUWSCHAP MET EEN GOUDEN RANDJE

Mag ik iedereen even voorstellen; Kim Vlemmix, een student van de opleiding voor bloemist in Velp die haar eindexamen en haar Proeve met excellent én een gouden randje heeft behaald. Haar examenjaar heeft zij doorgebracht in St. Anthonis bij de bloemisterij van familie van de Mortel.
WAT HEB IK GENOTEN in de rol van MBO BPV begeleider en coach. Bedankt Marjan, Kim en alle medewerkers. Een omgeving van 3e generatie positieve vakidioten met passie en liefde voor het vak. Retail blijft geweldig.

MKB NEDERLAND, heb vertrouwen in de NEXT GENERATION ondernemers met de PASSIE VOOR HET VAK.

DE FLOWERPOWERS ZIJN FUTUREPROOF!

Het vakmanschap wat vanuit de winkel als een virus bij een enorme klantenkring bekend is en waar Kim de kneepjes van het ambacht heeft willen leren en het ontwikkelen van een eigen bloemhandschrift. De techniek als fundament met gedegenheid omarmt en waar ieder bloemwerk een cadeau met een dosis geluk en passie is. Dat krijgt iedere klant ervan Kim standaard bij.

Altijd anders en altijd authentiek omdat bij Kim de inleving in de gedachtenwereld van de klant centraal staat. Het verwezenlijken van dromen. Waar we alledrie het snel over eens waren; Klanten zijn geen klanten; KIM ziet in haar klanten enkel gasten en voor gasten ben je een voordenker, durf je met je vakmanschap, professioneel ALS CHEFKOK VAN JE EIGEN BLOEMKEUKEN de grootste dromen te bouwen voor je gasten. Voor mij is dat TALENT in de zuiverste vorm. Geen marketingkreet waar talent te pas en te onpas wordt gebruikt.

Het is te intiem / te persoonlijk om als containerbegrip te worden gebruikt. Daar moeten we met elkaar toch echt eens mee gaan ophouden. Taal biedt zoveel meer verfijning juist om woord met beleving te verbinden. Talent ligt bij veel mensen die ik ontmoet teveel onder water en wordt belemmerd door de durf jezelf te zijn en of jezelf eigenlijk wel goed te kennen. Je eigen talentkompas te leren zien, te omarmen en te benutten! Wat zou dat met je leven doen? Je zou zo maar eens gelukkig kunnen worden in privé- en werkgeluk.

Gun jezelf een zomer van het goede in jezelf. En bel mij eens als je de smaak van geluk ook wilt proeven: 06-12921837