Vastgoed. Why?

Jouw merk begint bij de voordeur


EINDELIJK
een vastgoedconcept als  waarde>>>> verlengstuk van je waardevolle>>>> bedrijf!

TIP; Nu ik er toch ben….

“Ervaar eens als een mystery guest de toegevoegde waarde van ontvangst bij de klant is mijn TIP”.

Oftewel het O-principe.
Jij bent toch een ondernemer die in het veld van onduidelijkheid in iedere branche zoekt naar de niche, de unieke waarden, kernwaarden, brand values, onderscheidend vermogen, customer intimacy, verwachtingsmanagement, risicomanagement, next level etcetera?
Een ondernemer die IN en AAN zijn/haar bedrijf werkt?

JA toch?
O, FIJN.

Waarom wordt dan zo ontzettend vaak vergeten wat er bij de voordeur van je bedrijfspand gebeurd?

In de explosie van  allerlei verzamelgebouwen en klanten die ik daar bezoek begrijp ik werkelijk niet of de ondernemers beseffen dat bij de voordeur hun merk start. Daar start de beleving start van werkrelatie en klantrelatie.

O, misschien is het idee nu ontstaan dat dit startups zijn, nog in de fase van ontdekken, beleven en ondernemerskills.

NEE! Mijn portfolio is een ruif van diversiteit in bedrijfsvoeringen.

Daar zit ik dan met een kop koffie (indien aangeboden) te wachten op mijn afspraak. Het verkeer van ondernemers en werknemers die gehaast naar hun eigen hok gaan om vervolgens de deur rap dicht te doen. Vaak zonder woorden met wie dan ook, niet oplettend hoe hun bedrijf er vanochtend aan de voorkant bijstaat in look, feel en contact.
Want daar heeft menigeen toch een waardepropositie voor gebouwd. Ach ja, die ligt in de la of staat in een imposante PowerPoint.

O, en waarom zit je in een verzamelgebouw als je actie is zo snel als mogelijk naar je eigen huurhok te gaan en de deur dicht te doen?’

En de cursus “hoe wordt ik huurder” in een verzamelgebouw lijkt eenvoudig, marketingtechnisch wordt je verleidt met schone schijn in low prices.

De realiteit is een stapel met bouwstenen waarin de verfijnde menukaart leidt tot verfijnde additionele kosten. Maatwerk wordt dit genoemd. Mijn inziens slimme marketingstrategieën.

Een klant van Brandink die in het vastgoed werkt ziet dit gelukkig anders. Hij ziet de koude zakelijkheid van blauw in de wirwar van vastgoed ook en is er klaar mee: “Er is genoeg blauw wat enerzijds zijn kleur niet is, anderzijds creëer je geen waarde meer in dit eentonige pakket.”

“Eigen kracht is durfkracht” is zijn motto en voegt daad bij woord. Het O-principe heeft hij toegepast. Hij is gestart bij THE BEGINNING, de essentie van zakendoen. PASSIE. En niet zoals de 67% van de bedrijven die innoveert om te overleven.

WHY? Omdat deze ondernemer oprecht iets wil bijdragen aan andere ondernemers en het verlengstuk wil zijn van hun visitekaartje.

O, dus ik vraag uniek ondernemen in een veld van diensten en/of producten waar de klanten ruime keuze hebben. Waarde toevoegen? Op wat en waarin dan?

Zijn antwoord was duidelijk. Er zijn 3 waardewendingen die de verhuur en aanhuur met City Work Space het verschil laten maken.

  1. Vertrouwen als basis voor langdurige relatie
  2. Fair deals en transparantie
  3. De drive om te anticiperen op de groei van de huurder

Naarden is in aantocht en rond september opent dit bedrijvenpand zijn deuren. Vele ondernemers uit de ZORG zullen daar verzamelen, de ontvangst is een kadootje, de glimlach, energie en wij hebben samen zin in een nieuwe dag!

ANOTHER DAY IN PARADISE!

Fijne vakantie. 

Bekijk hieronder de update van Tjeerd over City Workspace in Naarden: