Ons begin

Ons begin

Brandink is in Nederland een unieke speler in het veld van strategisch organisatieadvies en persoonlijke ontwikkeling. Getting things done met positieve aanstekelijke durfkracht; voor onze klanten bijzonder, voor ons "the way we live".

Maar het nu ONS verhaal, is met MIJ begonnen in ’s-Heerenberg, Nederland, in 2011 de oorsprong van Brandink B.V.

Na 20 jaar als kameleon bij diverse organisaties en rechtsvormen als collega, leider, directielid en interim wereldwijd was het hoog tijd te reflecteren en eens die extreem opgebouwde snelheid te beschouwen en leren doseren.

Successen? Die heb ik niet alleen maar met al mijn collega’s intern en extern  gerealiseerd en is een meesterwerk van, met, door en voor mensen.

Dus voor TOEN en NU bedank ik alle collega’s , klanten en partners voor alle geweldige belevenissen, feedback, feedforward en levenslessen.

Hierdoor is en blijft BRandINK futureproof!

 

Mijn grootst mogelijke haalbare droom?

  • Meer mensen binnen organisaties durfkracht aanreiken, inzicht in eigen talent bieden, zodat zij deze energie benutten als powerfood voor geluk, succes en resultaten.
  • @business to your business als popcornmachine.
  • Met minder samen met anderen MEER realisren.
  • Organisaties bewuster maken dat de pure kracht start bij durven stilstaan.
  • Ieder bedrijf kan mijn overtuiging van succes proeven.

Dat IK nu WIJ is geworden is te danken aan de geweldige partners die mijn gedachtengoed delen en waar WIJ samen bij klanten geweldige projecten doen!

grafiek2

Al jaren  geïnspireerd door de drie-eenheid Jung, Sinek en Cialdini ben ik mijn merk gestart. Ik sta voor de why, drijfveren en overtuigingskracht samen met de ander.
Dat verenigt zich in BRandINK

  @ b u s i n e s s   t o   y o u r   b u s i n e s s

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!