Online leer platform

UpgradeME_1200

 

BRandINK introduceert een nieuwe vorm van leren.

Upgrade-Me is een initiatief van BRandINK het is een online rendement platform waar de focus ligt op de ontwikkeling van stagiaires. Hier leren ze alles wat ze op hun stage zouden moeten leren, alleen nu kost het geen tijd meer. Op dit platform staan dingen als persoonlijke inzichten, richtingen kiezen en doelen stellen en nog veel meer.

 

De reden dat dit platform is ontwikkeld is vanwege de verhalen die wij hoorde van studenten en bedrijven. De studenten werden vaak benut als goedkope mankracht en de bedrijven vonden dat ze te veel tijd kwijt waren in een stagiaire voor een half jaar. Wij dachten dit kunnen we slimmer doen. Uit deze gedacht is Upgrade-ME ontwikkelt. Wij zoeken ondernemers die willen doen, die stagiaires nog een kans willen geven en willen meewerken aan de toekomst.

Hieronder vind je vier abonnementen van Upgrade-Me om meer uit jezelf, je bedrijf, je medewerkers of je studie te halen.

Wanneer je start met een abonnement, wordt er automatisch een mail verstuurd naar jouw email adres met de inlog gegevens voor jou account.

Heb je al een account, dan kan je bovenin inloggen.

 

Schrijf je hiernaast in voor het UPgrade-ME netwerk!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.