Strategy & Engagement

Een sterke organisatie heeft een heldere koers. Medewerkers zijn betrokken, bekwaam en productief. Herken je de kracht van deze twee elementen samen? Maar besef je ook dat het voor een organisatie niet eenvoudig is deze duokracht te optimaliseren?

Wat we kunnen bereiken

Onze aanpak als MATCHMAKER is de interne klantervaring én de omgeving van intern en extern hostmanship samen MET de mensen op te bouwen. Dat doen we stap voor stap. Onze werkwijze zorgt meteen voor succes. Resultaten, productiviteit, winst per medewerker, verloop, veiligheid en klantrelatie worden beter.

A culture of recognition and success

Een gemiddelde directie van een bedrijf heeft een te zonnig beeld van hun medewerkers. Maar gemiddeld heeft slechts 35% van de medewerkers de organisatiedoelstellingen helder. Daar is veel te winnen! Betrokken medewerkers zijn bewezen effectiever en productiever en bereid tot samenwerking en veranderingen.

Dit geldt niet alleen voor huidige medewerkersbestand. Engagement is ook dé succesfactor bij het aantrekken van nieuw personeel.

Durfkracht van binnenuit.
Als basis stellen wij binnen je bedrijf een Commit Actie Team (CAT) samen. Hierin zitten collega's die de actuele behoefte koppelen aan de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Omdat er eigen mensen in zitten, borgen zij de visie voor de hele organisatie.

Het CAT is dynamisch. De samenstelling verandert per bedrijfsfase, agile met betrokkenheid van binnenuit.

85%

 vindt dat er meer aandacht voor
medewerker-engagement nodig is

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.