Strategy & Engagement

Een sterke organisatie heeft een heldere koers en medewerkers zijn betrokken, kwalitatief en productief. Herken je de kracht hiervan? Echter, besef je als organisatie dat het niet eenvoudig is deze duokracht te optimaliseren?

Wat we kunnen bereiken

Onze aanpak als MATCHMAKER is de interne klantervaring plus de omgeving van intern en extern hostmenship in stappen MET de mensen op te bouwen. Onze werkwijze laat dagelijks dan ook direct verbeteringen en verband zien in resultaten, productiviteit, winst per medewerker, verloop, veiligheid en klantrelatie.

A culture of recognition and success

Een gemiddelde directie heeft een te zonnig beeld van hun medewerkers.
Echter 35 % van de medewerkers heeft de organisatiedoelstellingen helder. Daar is veel te winnen, zeker doordat betrokken medewerkers bewezen effectiever en productiever zijn en bereid tot samenwerkingen en veranderingen.

Niet alleen met het huidige bestand van medewerkers, maar juist ook de trekkracht voor nieuw personeel is de succesfactor van engagement.

Durfkracht van binnenuit.
Als basis stellen wij een Commit Actie Team CAT samen. De collega's die hierin aansluiten passen vanuit de actuele behoefte gekoppeld aan de bedrijfsfase waar de organisatie zich in bevindt. Het borgt de visie door de gehele organisatie.
Het CAT is dynamisch en veranderd in samenstelling per bedrijfsfase, agile met commitment van binnenuit.

85%

 is het eens dat er meer aandacht voor
medewerker-engagement nodig is

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.