Teameffectiviteit

Wat maakt een team een dreamteam? Herken, erken en benut diversiteit en creëer het verschil met gelukkige en zeer succesvolle collega's; de employee experience.

Onze werkwijze :=>X2=>ROS

Wat we kunnen bereiken

Onze samenwerking begint met inzicht in de mens. Immers de mens is wat je organisatie uniek maakt. We starten vaak met een maatwerk workshop “over de streep” waar een essentieel thema vanuit mens en werk binnen jullie organisatie wordt ontwikkeld. Het resultaat vanuit de groep zelf zijn 3 concrete acties in samenwerking die per direct ingevoerd worden. TODO & change TODAY noemen wij dit.

Daarnaast of daarvoor zetten wij Talentscans en Teamscans in welke gebaseerd zijn op het gedachtengoed van Jung. Onbewuste drijfveren in combinatie met competenties worden getoetst.
Door zelfinzicht in eigen talent en herkenning bij collega’s in de teamscan wordt helder waar de kracht ligt van eenieder in het geheel.
Met inzicht in WAAROM begrijpt een ieder DAAROM.

Vanuit deze basis helpen we mensen hun talenten concreet te verwoorden in een persoonlijk Talentkompas en een Teamkompas. Hiermee kan en durft eenieder koers te zetten in eigen ontwikkeling, dit te delen met collega's en koers te behouden.
Ons motto;
Don’t be timid with your talents,
learn to trust them.

Dynamische en waardevolle teams

Goed functionerende teams zijn de bouwstenen van een happy & succesvolle organisatie. Onze wikipedia voor GOED?
GOED = Geluk+Durf+Interactie+Succes. Een goede balans tussen focus en cohesie is het waard om in je organisatie te realiseren.

62%

van problemen in teams verdwijnt door een betere relatie

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.