Teameffectiviteit

Wat maakt een team een dreamteam? De employee experience! Gelukkige en succesvolle collega's maken het verschil. Dus erken en benut diversiteit binnen je bedrijf.

Onze werkwijze :=>X2=>ROS

Wat we kunnen bereiken

Onze samenwerking begint met inzicht in de mens. Immers: mensen maken je organisatie uniek. We starten vaak met een maatwerkworkshop 'Over de streep' waar we een essentieel thema vanuit mens en werk binnen jullie organisatie uitwerken. Het resultaat komt vanuit de groep zelf. De workshop leidt tot 3 concrete acties die per direct ingevoerd kunnen worden. TO DO & change TODAY noemen wij dit.

Daarnaast of daarvoor zetten wij talentscans en teamscans in, die gebaseerd zijn op het gedachtengoed van Gustav Jung. We toetsen onbewuste drijfveren in combinatie met competenties. 
Door inzicht in eigen talent en herkenning bij collega’s in de teamscan wordt helder wat ieders kracht is in het geheel.
Dankzij inzicht in het WAAROM begrijpt iedereen het DAAROM.

De volgende stap: vanuit deze basis helpen we mensen hun talenten concreet te verwoorden in een persoonlijk Talentkompas en een Teamkompas. Dat stimuleert mensen stappen te zetten in hun eigen ontwikkeling, dit te delen met collega's en op koers te blijven.
Ons motto:
Don’t be timid with your talents,
learn to trust them.

Dynamische en waardevolle teams

Goed functionerende teams zijn de bouwstenen van een gelukkige en succesvolle organisatie. Onze formule voor GOED?
GOED = Geluk+Durf+Interactie+Succes. Een goede balans tussen focus en cohesie maakt je organisatie beter.

62%

van problemen in teams verdwijnt door een betere relatie

LET’S BUILD SOMETHING AMAZING TOGETHER

NEEM EENS CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.