Zicht uit je omgeving

360° FEEDFORWARD

 

Vraag de onderstaande personen 6 woorden te benoemen die voor hun jou authenticiteit het beste weergeven, waarvan 3 woorden van kracht en 3 woorden van persoonlijke ontwikkeling. Jij mag enkel de onderstaande tekst oplezen en verder tot einde opdracht niets zeggen.

 

TEKST:

Mag ik je wat vragen? Ik heb een opdracht gekregen waarbij ik je graag wil betrekken. Het waarom en hoezo vertel ik ook niet na de opdracht maar wel een keer later aan je. Ik zal ook niet reageren op de antwoorden. Misschien erg vaag voor je en heb je juist vragen, maar nee, niet nu. Het gaat juist om je eerste reactie zonder mijn verdere uitleg voor alle zuiverheid.

De opdracht is in 2 delen en voor ieder deel krijg je 1 minuut om deze te beantwoorden.

 

Deel 1; Ik wil dat je 3 woorden benoemd waarvan jij vindt dat die mij als persoon in mijn kracht het best weergeven. Het mogen enkel 3 woorden zijn. Jij kiest zelf welke woorden.

Ik zal mijn ogen sluiten in deze minuut om zo aandachtig mogelijk te luisteren naar de 3 woorden.

(Start de minuut) Niet inhoudelijk reageren!

Deel 2; Ik wil dat je 3 woorden benoemd waarvan jij vindt dat die mij als persoon kunnen gaan helpen in mijn ontwikkeling. Iets wat je mij gunt. Het mogen enkel 3 woorden zijn. Jij kiest zelf welke woorden.

Ik zal mijn ogen sluiten in deze minuut om zo aandachtig mogelijk te luisteren naar de 3 woorden.

(Start de minuut) Niet inhoudelijk reageren.

Vul onderstaand schema in met exact de opgegeven woorden.

Je eigen rol in het geheel is luisteren. Ja en met je ogen dicht. Spiegel deze eens aan je challenge vraag en je concrete plan van aanpak.

Waar is een overeenkomst?

En benoem eens een aantal situaties prive of zakelijk die bij deze kracht of ontwikkeling horen. Wat is het feest van de herkenning en op welke wijze kun je met deze feedforward je doelen bereiken.